Προώθηση, το μυστικό της επιτυχίας στην κατασκευή ιστοσελίδων

Αρχίστε με την κατασκευή ιστοσελίδας και ξεχωρίστε με την προώθηση της.

Μεγάλος ντόρος γίνεται γύρο από την κατασκευή ιστοσελίδων και το κατά πόσο πρέπει μια συμβατική επιχείρηση να διαθέτει μια ή όχι. Τα βαρύγδουπα διλήμματα και οι ακραίες απόψεις που υποστηρίζουν την μια ή την άλλη πλευρά περιττεύουν αν σκεφτείτε το θέμα αυτό από μια ρεαλιστική οπτική. Όλοι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχουμε αντιληφθεί την εισβολή του ψηφιακού κόσμου στην καθημερινότητα μας είτε είμαστε νεαροί είτε μεγαλύτεροι.

Είναι πια οφθαλμοφανές ότι υπάρχει μια αυξημένη εξάρτηση από τα κινητά και πιο συγκεκριμένα από το internet. Όλοι ανεξάρτητα από το φύλο, την ηλικία, τις προτιμήσεις την οικονομική δυνατότητα έχουν απαραιτήτως μια τουλάχιστον κινητή συσκευή με την οποία επιλέγουν να περνούν μεγάλο μέρος της ζωής τους και τρέχουν να την συμβουλευτούν για την παραμικρή τους ανάγκη. Δημιουργείτε λοιπόν έτσι ένας ψηφιακός κόσμος , εκείνος του διαδικτύου, που υπάρχει παράλληλα με τον πραγματικό κόσμο. Αν ο κόσμος αυτός είναι αναγκαίος ή όχι δεν είναι της παρούσης .Το θέμα είναι ότι υπάρχει και δεν ωφελεί να τον αγνοούμε. Το ερώτημα είναι λοιπόν είναι απαραίτητη η προώθηση και κατασκευή ιστοσελίδων απαραίτητη στις μέρες μας; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε

Άνοιγμα επιχείρησης στο φυσικό κόσμο είναι το ίδιο με την κατασκευή ιστοσελίδας στον ψηφιακό.

Όπως λοιπόν στο πραγματικό κόσμο υπάρχουν φυσικά καταστήματα που σκοπό έχουν να καλύψουν τις ανάγκες των ανθρώπων σε προϊόντα και υπηρεσίες έτσι στον ψηφιακό κόσμο που συνυπάρχει με το φυσικό κάθε κατάστημα οφείλει να επικυρώσει την ύπαρξη του με την κατασκευή μιας ιστοσελίδας . Σε αντίθετη περίπτωση είναι σαν να αποκλείει τον εαυτό του από ένα μέρος όπου οι πιθανοί πελάτες του περνούν πολύ από το χρόνο τους, εκφράζουν τις ανάγκες τους, αλληλεπιδρούν, επηρεάζουν και επηρεάζονται για κάθε σημαντική οικονομική τους απόφαση. Δηλώστε λοιπόν την παρουσία σας με την κατασκευή μιας ιστοσελίδας σε ένα σύγχρονα αποδεκτό χώρο κοινωνικής αλληλεπίδρασης και τοποθετηθείτε όπως θωρείτε σωστό. Είτε συμφωνείτε είτε όχι πρέπει να είστε παρών για να ακουστεί η γνώμη σας.

Η διαφήμιση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης στο φυσικό κόσμο είναι σε απολυτή αντιστοιχία με την προώθηση της ιστοσελίδας σας στον διαδικτυακό κόσμο.

Σε καμιά περίπτωση μην πιστέψετε ότι θα κατασκευάσετε μια ιστοσελίδα θα συμπεριλάβετε σε αυτήν όλες σας τις υπηρεσίες και αυτό ήταν όλο. Σκεφτείτε την αντίστοιχη συμπεριφορά στον πραγματικό κόσμο. Ούτε λίγο ούτε πολύ είναι σαν να κτίσατε ένα κατάστημα ,να δουλέψατε για να δημιουργήσετε την επιχείρηση σας, να την εφοδιάσετε και να την αφήνετε στην τύχη της ανάμεσα σε τόσους αξιόλογους ανταγωνιστές. Θα το κάνατε αυτό στην πραγματικότητα;

Όχι βέβαια . Αυτό θα ήταν η αρχή του τέλους σας πριν καν αρχίσετε. Αυτό ισχύει και για την κατασκευή της ιστοσελίδα σας. Όπως θα προσπαθούσατε να βοηθήσετε την επιχείρηση σας να γίνει γνωστή ,έτσι πρέπει να κάνετε και με την ιστοσελίδα σας. Αλήθεια, τι ακριβώς θα κάνατε για να βοηθηθεί η επιχείρηση σας; Για αρχή θα ξεκινούσατε με την ανακοίνωση του χαρμόσυνου νέου σε φίλους και γνωστούς και πιθανόν να οργανώνατε μια μάζωξη για να γιορτάσετε τα εγκαίνια της νέα σας δουλειάς. Αυτό μπορείτε να κάνετε και στον ψηφιακό κόσμο. Θα γνωστοποιήσετε με κοινοποίηση στους λογαριασμούς σας στα κοινωνικά δίκτυα το χαρμόσυνο νέο για την κατασκευή της νέας ιστοσελίδας και θα τους προσκαλέσετε να την γνωρίσουν το συντομότερο. Τι άλλο θα κάνατε για την επιχείρηση σας; Θα την διαφημίζατε πληρώνοντας αδρά σε τηλεόραση ραδιόφωνο και τύπο. Όσα περισσότερα μέσα μαζικής επικοινωνίας φιλοξενούν την διαφήμιση σας τόσο το καλύτερο γιατί τόσο περισσότερος κόσμος θα μάθει για την ύπαρξη σας και τόσους περισσότερους πελάτες θα έχετε. Ναι, σωστά μαντεύετε!

Το ίδιο χρειάζεται και η ιστοσελίδα που έχετε κατασκευάσει. Αντί να την διαφημίσετε στην τηλεόραση, πράγμα που δεν είναι απαγορευτικό εφόσον το αποφασίσετε , μπορείτε να φτιάξετε μια διαδικτυακή διαφημιστική καμπανιά. Κοστίζει ελάχιστα και είναι στοχευμένη. Μπορείτε επίσης να επενδύσετε κάποια περισσότερα χρήματα σε πληρωμένες διαφημίσεις που θα σας εγγυηθούν περισσότερες επισκέψεις στην ιστοσελίδα σας.

Όπως ακλουθείτε ένα επιχειρηματικό σχέδιο στο φυσικό σας κατάστημα έτσι δείξτε πως η κατασκευή ιστοσελίδας μπορεί να σας απογειώσει με μια ξεκάθαρη στρατηγική στον ψηφιακό κόσμο.
Μια επιχείρηση στον φυσικό κόσμο όσο καλή και προσοδοφόρα και αν είναι δεν θα πάει μακριά χωρίς όραμα, οργάνωση και συνέπεια. Η ύπαρξη ενός σχεδίου ακόμα κι αν αυτό δεν είναι ρητά διατυπωμένο από τον επιχειρηματία πάντα υπάρχει και με βάση αυτό παίρνονται οι αποφάσεις. Τις ίδιες ανάγκες έχει και η ιστοσελίδα σας . Για να αποφέρει καρπούς πρέπει να καταστρώσετε την στρατηγική σας και να δουλέψετε με πειθαρχεία, σοβαρότητα και συνέπεια πάνω σε αυτή. Είναι αναγκαίο και στον ψηφιακό κόσμο να παίρνετε αποφάσεις και να θέτετε στόχους και χρονοδιάγραμμα.

Ολοκληρώνοντας να πούμε ότι η κατασκευή ιστοσελίδων δεν είναι παιχνίδι σε καμιά περίπτωση. Μην κάνετε το λάθος να τις αντιμετωπίσετε επιπόλαια και σαν μέσο ψυχαγωγίας. Αντίθετα πρέπει να τις χειριστείτε ως ένα σοβαρό επιχειρηματικό όπλο που θα ταχθεί υπέρ σας για να γίνουν οι στόχοι σας πραγματικότητα.

Η κατασκευή ιστοσελίδας μπορεί να σας ανοίξει διάπλατα νέους ορίζοντες αλλά δεν θα τα καταφέρει χωρίς την απαιτούμενη προώθηση από μέρους σας . Σκεφτείτε σοβαρά αυτή την επιχειρηματική επένδυση και για ότι χρειαστείτε επικοινωνήστε μαζί μας!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *